Află cum atragi prosperitatea în viața ta

starea de bine, abundența și mai multă împlinire.

Începe fiecare săptămână cu mintea setată pe succes și prosperitate. Pe toate planurile.

Nina Paraschivescu - Antreprenor de 15 ani, trainer, coach

Lecțiile sunt transmise live online în fiecare luni, ora 11:00, ora României, pe Zoom. După live primești înregistrarea pe email.

Ce câștigi dacă te înscrii?

De ce să muncești din greu pentru bani când poți să înveți să-i atragi cu ușurință? Din lecțiile noastre online înveți cum să gândești ca un antreprenor, înveți cum să-ți multiplici timpul câștigând mai mult, înveți cum să lucrezi cu mintea subconștientă și cu Legile Universului astfel încât să atragi abundența în viața ta. Îți vei maximiza rezultatele și vei trece la next level.

01

Începi să gândești ca un antreprenor

Lecțiile online la care vei participa sunt gândite pentru a te ajuta să adopți mindsetul de antreprenor. Vei auzi multe povești reale din antreprenoriatul feminin, vei învăța din experiența Ninei de 15 ani de antreprenoriat și din experiența acelora dintre colegele tale de grupă care au pornit deja propriul lor business. Chiar dacă ai un job și vrei să-l menții mindsetul de antreprenor este una din cele mai căutate calități la locul de muncă pentru că angajatorii vor oameni care au soluții și rezolvă probleme.

02

Construiești prima ta sursă de venit pasiv

Vei face primii pași spre a construi prima ta sursă de venit pasiv astfel încât să începi să câștigi bani și în timp ce dormi. Vei învăța să-ți multiplici timpul și să câștigi bani făcând ceea ce-ți place. Totul pleacă de la cum gândești. Pe măsură de continui să studiezi și să acționezi, vei obține rezultate din ce în ce mai bune. Peste un an îți vei mulțumi că ai făcut acest pas acum.

03

Atragi în viața ta prosperitatea

Vei înceta să te mai chinui pentru bani, vei înțelege cum îți poți folosi subconștientul și cum îl programezi să te ajute să obții ceea ce vrei. Studiezi Legile Universului și le aplici în viața ta. Datorită acestui lucru vei începe să atragi abundența în viața ta, vei lucra spre binele tuturor și vei fi susținută de Univers. Îți crești vibrația energetică și atragi lucruri de calitate în viața ta.

04

Primești suport din partea altor femei la fel ca tine

Nu vei studia singură, ci alături de alte femei la fel ca tine. Femei în care te vei regăsi, care își doresc și ele mai multă prosperitate în viața lor. Va fi un schimb de experiență și suport reciproc. 

05

Îți crești încrederea în tine, optimismul și perseverența

Lecțiile online sunt gândite astfel încât să te ajute să faci o schimbare mai întâi la interior în modul cum gândești și să devii mai încrezătoare în tine însăți, mai optimistă și mai perseverentă. Îți va fi ușor să dobândești aceste calități pentru că vei învăța ce să faci să le ai. În plus vei fi încurajată, vei primi răspuns la întrebările tale în sesiunile Q&A și vei face progres pe toate planurile vieții.

Lecții online în fiecare săptămână despre prosperitate.

Studiază cele mai importante concepte despre subconștient, prosperitate și cele mai cunoscute cărți din domeniu.
Adoptă mindsetul de antreprenor și creează prima ta sursă de venit pasiv.

STUDIEZI ȘI APLICI

Exact. Vei obține rezultate excelente pentru că vei combina teoria cu practica.

SUPORT ȘI SUSȚINERE

Ești încurajată să te dezvolți și să crești în ritmul cel mai potrivit pentru tine.

ATRAGI ABUNDENȚA

Aplici Legile Subconștientului și Legile Universului și atragi prosperitatea în viața ta.

Alege pachetul care ți se potrivește.

MĂ ÎNSCRIU STANDARD
MĂ ÎNSCRIU CU AVANTAJ
MĂ ÎNSCRIU CU SUPER AVANTAJ

Sesiunile au loc live în fiecare luni la ora 11:00 pe Zoom. Nu poți participa live? Nicio problema îți trimitem dupa sesiune înregistrarea. Sesiunile achitate la care nu participi live nu se reporteaza de la luna la luna.

Împlinește-ți visurile, dragă femeie!Dragile mele,
Am creat un program fenomenal care în curând va ajunge la o mulțime de femei din România.

Streaming Club Femeia Feminină este un proiect drag sufletului meu pentru că am credința că fiecare femeie din România și din lume merită să trăiască o viață fericită și abundentă.

Cred în puterea educației și în puterea ta de a-ți schimba viața. Eu vin cu informații fenomenale, lucruri valoroase pe care nu le afli în școală și nici nu le găsești oriunde. Tu vii cu aplicarea lor. Eu îți arăt cum să folosești unealta cea mai extraordinară pe care o ai - mintea ta. Tu o folosești și creezi viața pe care ți-o dorești.

Nina Paraschivescu
Antreprenor de 15 ani. Femeie fericita.

Mediul în care îți petreci timpul îți influențează major viața.
Ceea ce pui în mintea ta este DEOSEBIT de important.

La Streaming Club Femeia Feminina ne vedem în fiecare luni dimineață la ora 11:00 live pe Zoom.

Nu poți să fii prezentă live? Nicio problemă, primești înregistrarea și urmăresti materialul când este cel mai bine pentru tine.

Poți participa o singură lună sau poți participa un an întreg la toate sesiunile sub formă de abonament lunar.

Hai alături de noi să înveți să-ți folosești mintea și subconștientul

pentru a crea fericire, stare de bine și abundență!

Fii fericită. Crește-ți veniturile. Femeia a fost creată de Dumnezeu să trăiască în abundență, nu în lipsuri și sărăcie. Descoperă iubirea, creează abundența, creează prosperitatea materială.

Este dreptul tău de la Dumnezeu să ai atât iubire cât și prosperitate financiară.

nina de alexander

Nina Paraschivescu
Antreprenor de 15 ani. Femeie fericita.

Atrage abundența în viața ta.

Sesiunile au loc live în fiecare luni la ora 11:00. Nu poți participa live? Nicio problema îți trimitem dupa sesiune înregistrarea. Sesiunile achitate la care nu participi live nu se reporteaza de la luna la luna.

În fiecare luni
ora 11:00, ora României

Online pe Zoom
Rezervă-ți locul acum!

Mediul în care îți petreci timpul și oamenii cu care te înconjori îți influențează viața.

Preia controlul asupra vieții tale prin a-ți oferi cel mai bun cadou: acces la educație de calitate, un mediu de creștere și rezultate mai bune.

Accesul la Streaming Club Femeia Feminina te va ajuta să:

Creezi mai multă abundență în viața ta pe toate planurile, îți gestionezi mai bine emoțiile, îți deschizi mintea.

Realizezi ceea ce-ți propui, un mediu de creștere te menține activă și focusată pe ceea ce vrei.

Te dezvolți și-ți împlinești visurile devenind astfel o femeie fericită care atrage în viața ei tot ceea ce vrea.

ÎNSCRIE-TE ACUM

pentru mindsetul de abundență și prosperitate

Sesiunile au loc live în fiecare luni la ora 11:00. Nu poți participa live? Nicio problema îți trimitem dupa sesiune înregistrarea. Sesiunile achitate la care nu participi live nu se reporteaza de la luna la luna.